18 Aralık 2017 Pazartesi

shinee grubundan kim jonghyun intihar etti!!!



Shinee grubundan Kim Jonghyun 18 aralık 2017 tarihinde evinde ölü olarak bulundu bu olay yaşanmadan üç gün önce instangram'a bir fotoğraf atıp acıklı sözler yazdığını ve ablasına bir mektup yazıp "dayanamıyorum, yapamıyorum, olmuyor" gibi sözler yazdığı söyleniliyor ve bu olaydan sonra evinde ölü olarak bulunuyor bunun intihar olduğu sölleniliyor.

Şirketin Açıklaması

Hepimizin kalbini sızlatan haberleri iletmekten dolayı acı içindeyiz.

18 aralık tarihinde, SHINEE üyesi Jonghyun aramızdan ayrıldı.

Cheongdam, Seoul'da bir evde baygın halde bulunduktan sonra, yakındaki bir üniversite hastanesine nakledildi; fakat 18 aralığının akşamında ölümü duyuruldu. Üzüntümüz, bir evlat ve bir kardeş kaybeden aile yakınlarınınkiyle kıyaslanamaz bile, fakat onunla yıllarını geçirmiş olan SHINee üyeleri, ve SM çalışanları, sanatçıları olarak büyük bir şok ve üzüntü, ve yas içindeyiz.

Jonghyun 10 parmağında 10 marifet bir sanatçıydı, yaptığı müzik ve sahnede canını dişine takışıyla sevilen biriydi. Bu haberleri ona karşılıksız sevgilisini bağışlayan fanlara iletirlem kalbimiz acı içinde. Hepinizden biricik evlatlarını kaybeden ve yas tutan ailesi adına dedikodular ve kötü yorumlardan uzak kalmanızı rica ediyoruz.Ailesinin isteği üzerine, ailesi, yakınları, ve meslektaşlarının katılacağı küçük bir cenaze düzenlemek niyetindeyiz. 

Tekrardan; merhuma son yolculuğunda başsağlığı diliyor, iyi dileklerimizi iletiyoruz.

SM ENTERTAINMENT

---|---

İntiharın hemen sonrası ilk 24saat içinde Jonghyun hayranı 32 kişi intihar etmiş.
yapmayın böyle. bu kadar bağımlılık olamaz. olmamalı.
ne diyeceğimi bilmiyorum. :(







 


EmoticonEmoticon